Button_prev_off  Button_next_off
Boldog szülinapot!
Hirlapom
 
 

Mályvatea, a legújabb fogyókúrás csodaszer

Rohamos léptekkel közeleg a bikiniszezon, így aki az elmúlt hetekben-hónapokban nem diétázott, most a csodaszereket keresi. A webáruházak slágere idén is a mályvatea.


A bio boltokban, drogériákban, patikákban és webáruházakban  megtalálható mályvatea – bár vény nélkül kapható – bizony komoly hatóanyag-tartalommal rendelkezik, ezért csak óvatosan próbálkozz vele. Az enyhe székletlazító-hashajtó hatásának köszönhetően a szervezetet kitisztítja és megszabadítja mindazon dolgoktól, melyek megakadályozzák az anyagcsere folyamatok gyors lefolyását. Pár nap alatt a bélfalat ennek köszönhetően megtisztítja a lerakódott felesleges anyagoktól, zsíroktól, mérgektől. Ezzel párhuzamosan az immunrendszer is erősödik, és lassan elindul a fogyás. Kevésbé ismert, hogy a mályva anyagcsere-gyorsító hatásához párosul még gyulladáscsökkentő és nyugtató hatás is, amely még inkább segít leküzdeni a testsúlycsökkenés által okozott szorongást. Rendszeres fogyasztása segít az optimális testsúly elérésében.  Sajnos a szervezet idővel hozzászokik, így egy kúránál (általában 20 napos) nem érdemes tovább folytatni.

Külföldi fórumozók tapasztalatai szerint valóban van fogyasztó hatása, sőt akinek túl lassú az anyagcseréje, annak egyébként is áldásos a hatása. Nagyon egyedi, hogy hány óra alatt fejti ki hatását, tehát mikor szaladhatsz (többször is egymás után) a mosdóba. Érdemes kitapasztalni, és ennek megfelelő időpontban fogyasztani.


Elkészítése: Mint a legtöbb gyógynövényt, ezt sem szabad forralni, körülbelül 60-70 fokos vízben 5-10 percig kell áztatni, majd az esti órákban fogyasztani. 

Hozzászóláshoz és kérdéshez jelentkezz be!
3
2010-05-30 (4 éve)
Én már jó párszor csináltam a kúrát, de rólam nem ment le pár kiló sem. Érzem persze, hogy tisztít, de nem látom, hogy fogynék tőle. Vajon ez azért van, mert már sokszor csináltam a kúrát, vagy mert nincs rajtam "látványos" túlsúly (max 2 kiló)?
2
2010-04-24 (4 éve)
Nekem bejött a dolog.Én csak mályvateával méregtelenítek minden tavasszal.3-5 kg egy 20 napos kúra alatt lemegy:)
1
2010-04-21 (4 éve)
Kifogom próbálni.
 
Ennek a tartalomnak a megtekintéséhez Adobe Flash Player szükséges, melyet innen letölthet.